top of page

Relationsresan

Resan mot djupare förståelse börjar här

par

Relationsresan - Ett program som gör skillnad

Inget förhållande är felfritt. Även de mest perfekta paren kan ibland behöva vägledning och stöd, men att hitta en kurs som passar både dig och din partner kan vara en utmaning. Med detta i åtanke, presenterar jag Relationsresan - ett onlineprogram som jag har utformat för att ge perspektiv och lösningar på de flesta relationsproblem.

Programmet jag erbjuder bygger på evidensbaserade metoder för parterapi och har bevisad effekt. Genom programmet kan ni som par upptäcka nya, mer konstruktiva sätt att kommunicera. Jag erbjuder inte en magisk snabbfix på era problem, men om ni är beredd att investera tid och engagemang så är jag övertygad om att mitt program kommer att göra en signifikant skillnad i ert förhållande.

Relationsresan är inte bara ett program, det är en resa mot att upptäckta, förstå och växa som par och skapa en meningsfullt liv tillsammans. Så, varför inte ta det första steget på denna resa mot ett starkare och mer meningsfullt förhållande redan idag?

Varm hälsningar,

Lars Nordelv
KBT- och parterapeut

Hälsorådgivare

Hitta tillbaka till kärleken
& förståelsen med
Relationsresan

Programmet hjälper er att utveckla effektiva 

kommunikationsfärdigheter, så att ni kan diskutera era problem utan att döma varandra och arbeta tillsammans för att förbättra er relation. Programmet kan också hjälpa er att återvinna den känslomässiga närheten och tilliten som kanske har försvunnit.

Vi är redo 

Starta Relationsresan!

bottom of page