top of page
par

Parterapi

Oavsett om ni vill hitta tillbaka till varandra, skiljas som vänner eller bara vill lära känna varandra bättre så kan parterapi vara till stor hjälp. 

bråk.jpeg

Att ni ofta bråkar, tjafsar och gnäller på varandra?

förstårinte.jpeg

Att ni upplever att ni inte förstår varandra?

ensam.jpeg

Att ni känner er ensamma, trots att ni är tillsammans?

Känner ni frustration över:

Mina löften: 

Mina löften som parterapeut syftar till att erbjuda snabb hjälp och skapa en trygg och stödjande miljö för par med relationsproblem.

Tid inom 2 veckor

Jag har som mål att erbjuda en tid till nya par inom 2 veckor. 

Beprövade metod

Jag jobbar utifrån metoden IBCT vilket jag kombinerar med ACT och traditionell KBT, som är bevisat effektiv metoder vid relationsproblem, vilket ger mest valuta för er tid och pengar. 

Kopia av Kopia av Kopia av Kopia av Letter R for Business Logo.png

En trygg och fördomsfri plats

Jag är van att hjälpa människor med en mängd olika problem. Hos mig kan ni känna er trygga med att prata om alla problem, oavsett om det handlar sexuella problem, svartsjuka, missbruk, psykisk ohälsa, otrohet, ekonomi eller andra känsliga ämnen. Inga problem är för små eller stora, konstiga eller annorlunda, för att det inte skall gå att prata om dem. 

Det finns inga perfekta relationer

Lars-profil.jpeg

"Ingen relation är perfekt. Jag har självt upplevt många av de problem som jag idag hjälper par med. Dålig kommunikation med bråk, tafs och perioder av förhärskande tystnad och hur det är att gå igenom en separation.  Jag vet hur det känns att vara ledsen, rädd och frustrerad. Jag vet också  hur det känns att vara förvirrad och inte veta vad man ska göra." 

Lars Nordelv, KBT - och parterapeut

Så enkelt kommer ni igång
med parterapi

1

Ta kontakt

Kontakta mig så bokar vi in ett uppstartsmöte direkt eller konsultation om du vill få mer information.

 

Ni kan välja om ni önskar få hjälp via videosamtal eller på plats i Skövde. 

2

Uppstartsmöte

Under uppstartsmötet beskriver ni öppet och ärligt problemet ni vill få hjälp med för terapeuten.

Terapeuten hjälper er att välja ett problemen att arbeta med och ger sin syn på hur man kan arbeta med problemet.

 

I slutet av mötet beslutar ni om ni vill fortsätta med parterapibehandling eller om ni nöjer er med samtal vid behov.

3

Parterapin startar

Terapin inleds med två enskild kartläggningssamtal och ett samtal där terapeuten går igenom kartläggningen och handlingsplanen.

 

Efterföljande 6 tillfällen varvas parsamtal med hemuppgifter mellan träffarna.

 

När behandlingen är klar så har ni förbättrat er kommunikation, ökat er förståelse för varandra och skapat en mer lustfylld relation.

"Jag tror att alla par kan få en lustfylld relation"

Som parterapeut på Nordelv Psykoterapi vet jag att ni, precis som andra par, vill leva i en lustfylld relation. För att göra det behöver ni lära er att kommunicera bättre, lösa konflikter på ett konstruktivt sätt och skapa en gemensam vision för er relation. Anledningen till att ni inte redan har en lustfylld relation är att ni ofta hamnar i konflikter, ni känner er missförstådda och ni har svårt att komma överens om saker. Detta gör att ni känner er frustrerade och olyckliga, vilket ökar frustrationen och er oförmåga att kommunicera med varandra. 

 

Jag tror att alla par kan få en lustfylld relation, oavsett vilka problem de har. Jag förstår att det kan vara svårt att förändra gamla beteenden, men jag är här för att hjälpa er. Jag är en erfaren parterapeut som har hjälpt många par att förbättra sina relationer.

 

Det första jag gör som parterapeut är att jag hjälper er att förstå era problemskapande beteenden och hur dessa påverkar er relation negativt. Sedan arbetar vi tillsammans med att utveckla nya kommunikations- och konfliktlösningsstrategier för en lustfylld relation. 

 

Om ni är redo att förändra er relation och skapa en lyckligare framtid tillsammans, så kontakta mig idag redan idag för en kostnadsfri konsultation.

 

Fram till att ni påbörjar er parterapi, kan ni börja med att ladda ner min gratis e- bok med tips och råd för en lustfylld relation. 

e book 100 tiås.webp
Lars 1-min.JPG
bottom of page